Verlichting

Eén van onze specialiteiten is het maken van lichtadviezen en maatwerkverlichting voor musea, kerken en monumentale panden. Wij adviseren en ontwerpen lichtsystemen, die aan de hoogste eisen voldoen. Het verlichten van kostbare kunstwerken moet met zorg en de juiste techniek worden uitgevoerd. Hierbij passen wij de modernste lichttechnieken toe. Kerken zijn vaak monumentale of grote gebouwen. Het is dan ook van belang om de vormgeving van de verlichting aan de architectuur aan te passen. Veel zorg wordt besteed aan de montage mogelijkheden. Het maken van voorzieningen wordt tot een minimum beperkt. Aansluitingen worden op een creatieve manier weggewerkt, waarbij zo min mogelijk hak en breekwerk nodig is en zo min mogelijk zichtbaar is. De eisen aan kerkverlichting worden steeds uitgebreider. Hierdoor is het aanbod in standaard armaturen zeer beperkt. BAVA Light Concepts is dan ook gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte armaturen, die volledig aansluiten op het wensenpakket van de eindgebruiker. Hierbij letten wij op het juiste lichtniveau van de algemene verlichting, geven we accenten op architectonische details en zorgen voor de juiste sfeer. Door toepassing van led verlichting wordt de kerk niet alleen goed verlicht maar is de kerk tevens duurzaam en energie zuinig.

Religieuze kwaliteitskaarsen. Bekijk ons complete assortiment op onze website. Wij leveren direct uit voorraad binnen 24 uur bij u thuis!

Vanuit onze technische kennis en met oog voor detail staan bij ons bruikbaarheid en degelijkheid voorop. Waar er - ook in de verlichting - vele wegen naar Rome leiden, kiezen we bij Syndesie steevast voor een oplossing die niet alleen mooi, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en duurzaam is.

Kijk voor meer informatie over onze app, de lampen en lichtoplossingen voor uw kerk op onze website.