Uitvaart streamen biedt uitkomst tijdens coronamaatregelen

Uitvaart streamen biedt uitkomst tijdens coronamaatregelen.

Het is belangrijker dan ooit: uitvaarten kunnen door een beperkt aantal mensen worden bijgewoond. Streaming van afscheidsdiensten biedt een uitkomst.

Een van de aanbieders van diensten op dit terrein is RDJ AV uit Ede. Zij zorgen regelmatig voor goed geluid, beeld en een livestream bij uitvaarten.
De invulling van een begrafenis of crematie is erg persoonlijk. Elke uitvaart vraagt om een eigen aanpak op maat. Betrokkenen willen niets liever dan een mooi afscheid.
RDJ AV levert maatwerk op het gebied van audiovisuele techniek. Belangrijk is dat de medewerkers zich daarbij discreet, professioneel en dienstbaar opstellen. Goed voorbereid, gepast gekleed en fijngevoelig. Zodat de techniek zonder op te vallen bijdraagt aan een waardig en waardevol afscheid.

Het bedrijf was betrokken bij een uitvaart op Kasteel Wijenburg in Echteld. “Er waren 12 familieleden aanwezig en velen waren online met hen verbonden via de livestream. Mooi detail is dat we enige tijd geleden ook de uitvaart van de partner hebben ondersteund, op Kasteel Doorwerth.
RDJ AV zorgt voor geluidsversterking voor sprekers, muziek en video, zowel binnen als buiten bij het graf, beeldschermen voor het weergeven van foto’s en videobeelden, livestream voor wie niet bij het afscheid aanwezig kan zijn.

Informatie: RDJ-AV