Restauratie

Gespecialiseerd in glasrestauratie, voorzetbeglazing voor monumenten, glas in lood, gebrandschilderd glas en gebogen, gehard, bedrukt, gesmolten, geslepen en verzilverd glas.

Meubelmakerij Hekkers & van ‘t Spijker; gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen. Bij antiek- en meubelrestauratie hekkers en van ‘t spijker meubelmakerij en antiekrestauratieis het ons doel om het oorspronkelijke van het origineel weer naar boven te halen en dat u er weer vele jaren plezier van heeft. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Nog leuker is het om onze werkplaats te bezoeken. De koffie staat altijd klaar en we geven graag een korte rondleiding. Omdat we met trots ons werk laten zien.

Van Hoogevest Architecten is een breed georiënteerd architectenbureau met meerdere disciplines. Een bureau voor Architectuur en Restauratie, een bureau voor Consultancy en een bureau voor architectuurhistorie Kariatiden. Samen vormen deze afdelingen een bron van kennis voor beheersing van het gehele bouwproces. Van onderzoek, ontwerp tot en met toezicht op de bouw en nazorg in de vorm van onderhoudsplanning.

Van Lierop houdt uw monument waardig!
Specialisten in houtinsectenbestrijding, zwambestrijding, houtherstel, vochtbestrijding, hout- en vochtinspectie.