Meubilair en Inrichting

Casala is gespecialiseerd in intelligente projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Met onze meubelen bieden wij stijlvolle oplossingen voor uiteenlopende ruimtes en gelegenheden. De functie van de ruimte en het persoonlijk welzijn van de gebruikers staan hierbij centraal. Wat uw specifieke inrichtingsbehoefte ook is, met Casala geeft u elke ruimte meer glans en betekenis!

Compleet advies en goede oplossingen voor uw kerkinrichting Bent u op zoek naar kerkstoelen, zaalstoelen of conferentiestoelen dan bent u bij De Jong Kantoormeubilair aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment koppelbare stoelen. Koppelingen van kerkstoelen Wanneer u in een zaal rijopstellingen plaatst bent u meestal verplicht om de kerkstoelen te koppelen. Er zijn veel verschillende soorten koppelingen zoals bv. stripkoppeling, haak en oog koppeling of koppelingen die geïntrigeerd zijn in het frame. De koppeling moet te allen tijde goed gekeurd worden door de plaatselijke brandweer. Naast de verplichting van een koppeling is het natuurlijk ook voor uw veiligheid. Vraag ons naar de mogelijkheden. Assortiment kerkstoelen Door ons brede assortiment hebben wij kerkstoelen die passen in moderne gebouwen en stoelen die passen in monumentale gebouwen. In ons assortiment kerkstoelen vindt u verschillende grote merken zoals: Béta, Casala, Köhl en Keystone collection. De verschillende opties zijn bijvoorbeeld: Stapelbaar, Bijbelvakje, met opdekje of geheel gestoffeerd. Verder hebben wij sinds kort geheel houten stoelen in ons assortiment.

Meubelmakerij Hekkers & van ‘t Spijker; gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen. Bij antiek- en meubelrestauratie hekkers en van ‘t spijker meubelmakerij en antiekrestauratieis het ons doel om het oorspronkelijke van het origineel weer naar boven te halen en dat u er weer vele jaren plezier van heeft. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Nog leuker is het om onze werkplaats te bezoeken. De koffie staat altijd klaar en we geven graag een korte rondleiding. Omdat we met trots ons werk laten zien.

Voor kerk- en vergaderzalen heeft Hoekman een ruime keus in stoelen en tafels. Veel kerkzalen,vergaderruimtes en consistories zijn in de loop der jaren ingericht. Is uw interieur aan vernieuwing toe? Neem vijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag en samen met onze kwaliteit kunt u ook zeker zijn van een scherpe prijs!

Wij bouwen graag mee aan een nieuw interieur in uw kerk. Of u nu opzoek bent naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting; voor uw kerkinterieur bent u bij INHOUT aan het juiste adres. Wij leveren kerkinterieurs op maat in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, RVS, kunststof of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om het preekgestoelte, kerkbanken, kerkstoelen, knielbank, doopvont, collectezakrekken of ander meubilair. Ook voor de restauratie van uw huidige kerkmeubilair bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Op zoek naar nieuw meubilair voor uw kerkgebouw? Kerkmeubilair.com is een specialist die u kan helpen met het maken van keuzes. Kerkmeubilair gaat over het algemeen jaren mee. U wilt dan ook overtuigd zijn van uw beslissing. Aan de hand van de wensen van uw gemeenschap inventariseren we wat het beste aansluit bij uw ideeën. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het kiezen van het perfecte kerkmeubilair een serieus traject. U krijgt te maken met uitstraling van de kerkruimte, smaak, praktische toepassingen, duurzaamheid en kwaliteit. Maar ook met een budget. Of u nu kiest voor modern, klassiek, design of tijdloos, Kerkmeubilair.com levert alle denkbare stijlen en prijsklassen. Bovendien kunt u bij vervanging van de bestaande inrichting het meubilair bij ons inruilen. Wij kunnen voor iedere ruimte in uw kerkgebouw de inrichting verzorgen. Denk aan kerkstoelen en op maat gemaakt liturgisch meubilair. Ook leveren wij banken, tafels, vergadermeubilair, garderobesystemen, verlichting, wand- en raambekleding en vloeren. Kom eens een kijkje nemen. U bent van harte welkom in onze showroom!

Als specialist in kerkinrichting bieden wij u een zeer ruime keuze. Wij leveren kerkstoelen in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, kunststof, gestoffeerd, lichtgewicht of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu zoekt naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting: u vindt uw kerkstoelen bij Offex Kerkinrichting. Naast kerkstoelen vindt u bij Offex vergadermeubilair, communicatie- en presentatiemiddelen, een uitgebreid tafelprogramma en oplossingen voor jeugd- en koffieruimtes.