Kerkenbeurs Noord en Zuid in Groningen en Goes

Kerkenbeurs Noord 2020 vindt plaats in Hanzeplaza Groningen.
Het interieur van de Maria Magdalenakerk in Goes.

Kerkenbeurs Noord gaat verhuizen naar de stad Groningen. Op 20 en 21 maart 2020 zal de regionale Kerkenbeurs voor de noordelijke provincies worden georganiseerd in Hanzeplaza. Deze professionele en goed geoutilleerde beurs- en congreslocatie bevindt zich op enkele minuten rijden van de snelweg A7.
In 2020 zal ook weer een Kerkenbeurs in het zuiden van het land worden georganiseerd. Op 3 en 4 april 2020 zal de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes het decor vormen voor Kerkenbeurs Zuid.

Nieuwe locaties
Kerkenbeurs Noord vond in het verleden altijd plaats in het Friesch Congrescentrum Drachten. De organisatie kreeg in het verleden al vaker de opmerking die te organiseren in een grotere, beter bererikbare stad als Groningen of Heerenveen. Voor 2020 is gekozen voor Groningen wegens de uitstekende bereikbaarheid vanuit alle delen van Groningen, Friesland en Drenthe. De locatie Hanzeplaza bevindt zich op enkele minuten rijden van de snelweg A7.

In 2018 werd de eerste Kerkenbeurs Zuid georganiseerd in Breda. De keuze voor Goes is ingegeven door het feit dat de stad centraal gelegen is in het voedingsgebied voor de beurs. In Zeeland zijn -als deel van de bible-belt- heel veel actieve kerken. De bereikbaarheid vanuit West-Brabant en de Zuidhollandse eilanden is uitstekend.

Meer informatie is te vinden op de website van de Kerkenbeurs, www.kerkenbeurs.nl