Kerkenbeurs 2019: positieve stemming, veel bezoekers

Drukte op Kerkenbeurs Nederland 2019
Exposanten en bezoekers in gesprek op Kerkenbeurs Nederland 2019
Bezoekers van Kerkenbeurs op het beursterras
Goed bezochte workshops tijdens Kerkenbeurs

Afgelopen vrijdag en zaterdag trokken 1.734 bezoekers naar de Kerkenbeurs Nederland 2019. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor kerkelijk beheerders en bestuurders vond plaats op 22 en 23 maart in de Utrechtse Jaarbeurs.

Bezoekers en exposanten toonden zich na afloop zeer tevreden. Met name op vrijdag konden de meeste exposanten de stroom bezoekers soms niet goed verwerken. Tot een half uur voor sluitingstijd bleef er continu bezoek door de paden van de beursvloer trekken. Op zaterdag was het iets rustiger waardoor er meer tijd was voor exposanten om met hun gasten iets langer in gesprek te kunnen gaan.

Het aanbod van exposanten was breder ten opzichte van de Kerkenbeurs in 2017. Nieuw waren bedrijven op het gebied van brandveiligheid, interieur, schoonmaak, verlichting, groepsreizen. In een breed programma van workshops en  presentaties werden actuele onderwerpen behandeld. Zoals altijd werden de programmaonderdelen zeer goed bezocht. Diverse workshops waren zelfs zo vol dat bezoekers in de deuropening bleven staan luisteren.

Een fotoverslag van de Kerkenbeurs is te bekijken op de website.