Interieur

Luchtreinigers met HEPA H13-filter. Biedt uw bezoekers extra veiligheid met de stille en stijlvolle R150 luchtreiniger. Die verbetert de luchtkwaliteit in binnenruimtes en vermindert de aanwezigheid van virussen en bacteriën.

Meubelmakerij Hekkers & van ‘t Spijker; gespecialiseerd in het restaureren van antieke meubelen. Bij antiek- en meubelrestauratie hekkers en van ‘t spijker meubelmakerij en antiekrestauratieis het ons doel om het oorspronkelijke van het origineel weer naar boven te halen en dat u er weer vele jaren plezier van heeft. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Nog leuker is het om onze werkplaats te bezoeken. De koffie staat altijd klaar en we geven graag een korte rondleiding. Omdat we met trots ons werk laten zien.

Voor kerk- en vergaderzalen heeft Hoekman een ruime keus in stoelen en tafels. Veel kerkzalen,vergaderruimtes en consistories zijn in de loop der jaren ingericht. Is uw interieur aan vernieuwing toe? Neem vijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag en samen met onze kwaliteit kunt u ook zeker zijn van een scherpe prijs!

Wij bouwen graag mee aan een nieuw interieur in uw kerk. Of u nu opzoek bent naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting; voor uw kerkinterieur bent u bij INHOUT aan het juiste adres. Wij leveren kerkinterieurs op maat in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, RVS, kunststof of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om het preekgestoelte, kerkbanken, kerkstoelen, knielbank, doopvont, collectezakrekken of ander meubilair. Ook voor de restauratie van uw huidige kerkmeubilair bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap.

Religieuze kwaliteitskaarsen. Bekijk ons complete assortiment op onze website. Wij leveren direct uit voorraad binnen 24 uur bij u thuis!

Op zoek naar nieuw meubilair voor uw kerkgebouw? Kerkmeubilair.com is een specialist die u kan helpen met het maken van keuzes. Kerkmeubilair gaat over het algemeen jaren mee. U wilt dan ook overtuigd zijn van uw beslissing. Aan de hand van de wensen van uw gemeenschap inventariseren we wat het beste aansluit bij uw ideeën. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt het kiezen van het perfecte kerkmeubilair een serieus traject. U krijgt te maken met uitstraling van de kerkruimte, smaak, praktische toepassingen, duurzaamheid en kwaliteit. Maar ook met een budget. Of u nu kiest voor modern, klassiek, design of tijdloos, Kerkmeubilair.com levert alle denkbare stijlen en prijsklassen. Bovendien kunt u bij vervanging van de bestaande inrichting het meubilair bij ons inruilen. Wij kunnen voor iedere ruimte in uw kerkgebouw de inrichting verzorgen. Denk aan kerkstoelen en op maat gemaakt liturgisch meubilair. Ook leveren wij banken, tafels, vergadermeubilair, garderobesystemen, verlichting, wand- en raambekleding en vloeren. Kom eens een kijkje nemen. U bent van harte welkom in onze showroom!

Als specialist in kerkinrichting bieden wij u een zeer ruime keuze. Wij leveren kerkstoelen in vele uitvoeringen, van klassiek tot design. Hout, metaal, kunststof, gestoffeerd, lichtgewicht of een combinatie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu zoekt naar een moderne of juist meer klassieke kerkinrichting: u vindt uw kerkstoelen bij Offex Kerkinrichting. Naast kerkstoelen vindt u bij Offex vergadermeubilair, communicatie- en presentatiemiddelen, een uitgebreid tafelprogramma en oplossingen voor jeugd- en koffieruimtes.

Modern of historisch, Katholiek of Protestants. Evenals de ruimte is geen enkele gemeenschap hetzelfde. Vanaf het eerste contact kijken we naar sfeer en geloofsbeleving. We streven naar een balans in ruimte, licht, geluid, en klimaat. Naar harmonie in symbool en functionaliteit. Kiezen uit een scala aan materialen en kleuren. Daarmee scheppen we samen een unieke ruimte voor de kerk.

't Vloerenhuis in Putten levert allerlei houten vloeren, laminaat en PVC-vloeren.