Energiebeheer, klimaatbeheersing

Hellemans Consultancy is manager van energievraagstukken. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar. Wij bieden duidelijkheid en inzicht bij energie-inkoop, energiebesparing en duurzaamheidsvraagstukken.

Klimaatconcept, gevestigd in Weesp, is al ruim twintig jaar actief op het erf van klimaatbeheersing. In die periode heeft het bedrijf een omvangrijke expertise opgebouwd op het vlak van klimaattechnologie, bouwkundige toepassingen, wet- en regelgeving en de energieprestatie van installaties. Daarbij schaart Klimaatconcept zich voortdurend aan de frontlinie van de markt. Door zowel systeemmatig al technologisch te innoveren, creatieve verbanden te leggen en onontgonnen gebieden te verkennen. Zo maken de specialisten van Klimaatconcept gebruik van de nieuwste softwaretoepassingen om de maximale rek op het gebied van energiebesparing en efficiency op te zoeken. Recent zijn de mogelijkheden uitgebreid waardoor die berekeningen met behulp van 3D-tekeningen ook voor ‘de leek’ inzichtelijk worden. De software maakt letterlijk inzichtelijk wat een andere materiaalsoort, een alternatieve installatie of een nieuwe vorm van isolatie voor uw verbruik betekent. Alles voor een optimaal resultaat.

Mark is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Wij richten ons al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. Eén van onze eerste activiteiten was het bouwen van staande lucht verwarmers op olie en gas: de Föhn. Dit heeft erin geresulteerd dat Mark alleen al in Nederland en België 2000 kerken verwarmd heeft.

Aangepaste techniek voor historische gebouwen. - Individuele oplossingen voor verwarmings en klimaat techniek - Eigen productie op maatwerk en service uit een hand - Bijzonder Know-How van klimaat controle en verwarming van kerken en monumenten - Eigen regeltechniek – MAHR-Actherm® – voor individuele oplossingen. - Duurzame concepten gecombineerd met en laag mogelijk behoefde aan energy - Vrijblijvend en competent advies door onze medewerkers in heel Europa