Casala presenteert stabiele, multi-inzetbare klaptafel

Pliana, de multi-inzetbare klaptafel van Casala.
Pliana, de multi-inzetbare klaptafel van Casala.
Pliana, de multi-inzetbare klaptafel van Casala.

Casala presenteert een nieuwe klaptafel die bij uitstek geschikt is voor gebruik in kerken. Veel kosters en beheerders van kerken hebben dezelfde ervaring met klaptafels: erg handig omdat ze flexibiliteit geven, maar regelmatig een drama door hun wiebelige onderstel. Met dat wankele imago rekent Casala af met een nieuwe klaptafel, de Pliana. 

Gemak voor de koster
Met de nieuwe tafel mikt fabrikant Casala op leslokalen, presentatie- en seminarruimtes, maar zeker ook op kerken. De tafel is eenvoudig en veilig door één persoon in en uit te klappen. Dat is niet alleen prettig voor de koster, maar ook voor andere gebruikers en huurders van de zalen in het kerkgebouw.

Veilig en gebruiksvriendelijk klapmechanisme
Pliana heeft niet het uiterlijk van een klaptafel en is qua stabiliteit gelijk aan een tafel zonder klapmechanisme. Het innovatieve klapmechanisme vormt een compacte en vrijwel onzichtbare eenheid met het frame. Dankzij de ingebouwde weerstand in het mechanisme klappen de poten niet onbedoeld in.

Pliana is voorzien van geïntegreerde stapelbescherming en stapelbaar tot maar liefst 15 stuks. Met een horizontale of verticale transportwagen is Pliana eenvoudig te verplaatsen en compact op te slaan. Het onderstel van Pliana is verkrijgbaar met ronde of vierkante poten. Deze kenmerken en diverse opties, afmetingen, materialen, afwerkingen en decors maken van Pliana een breed inzetbaar tafelprogramma voor multifunctionele ruimtes. 

Casala Circular fingerprint
In Casala meubilair worden zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen gebruikt om de aarde zo min mogelijk te belasten met het delven van nieuwe materialen. Deze meubelen zijn herkenbaar aan de Casala Circular fingerprint bij het productoverzicht op onze website. Pliana is vervaardigd uit spaanplaat dat voor 85% bestaat uit gerecycled materiaal en het frame bevat voor 35% gerecycled materiaal, hetgeen momenteel het hoogst haalbare percentage is om een solide product te garanderen.

Over Casala
Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.
De klaptafel Pliana is voor Casala ontworpen door Jens Korte.

Informatie
Meer informatie en een filmpje is te vinden op de website van Casala: www.casala.com.