Beveiliging en Veiligheid

Restment is uniek. Uniek door de samenstelling van vakbekwame mensen met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, bij politie/justitie en op het gebied van veiligheid. Uniek door de samenstelling van de verschillende diensten, waarbij alle varianten tot de mogelijkheden behoren. Uniek door de subtiele aanpak: betrokken en adequaat, onopvallend maar uiterst effectief. En uniek door de combinatie van ervaring, inzicht en professionaliteit, die maakt dat wij elke uitdaging op ons vakgebied aan kunnen.

Een optimale beleving in de kerk? Dat gaat hand in hand met een uitstekende beeld- en geluidservaring. Wij helpen u graag op weg. Begin 2019 is het team van geluidsspecialisten en engineers onder de vlag van Wesotronic AV Solutions actief in de markt.

Het loskoppelen van de professionele geluidstak van Wesotronic biedt ruimere en flexibelere mogelijkheden om nóg verder met onze klanten mee te denken. Hierdoor is een ongeëvenaarde flexibiliteit en focus op geluid en beeld in de kerken komen te liggen, waardoor we beter kunnen innoveren.