Beveiliging en Veiligheid

Daar is het veilig, toch? U bent er voor elkaar, en met elkaar. Niet alleen tijdens vieringen, diensten en samenkomsten, er zijn vast meer activiteiten. Kringen, celgroepen, soos, catechisatie, vereniging, een receptie, vergadering, of zelfs een synode. Of u verhuurt uw gebouw aan een andere gemeente, een vereniging, een zangkoor of een politiek partijbestuur. Kortom, er gebeurt nogal wat in uw gebouw. Hoe regelt u dat met de veiligheid tijdens al die verschillende activiteiten?

Kerkhulpverlening is niet alleen thuis in veiligheid, maar ook in de kerk. Bekend met het kerkelijk leven en ervaren met alle voorkomende activiteiten, van viering tot synode.

Restment is uniek. Uniek door de samenstelling van vakbekwame mensen met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, bij politie/justitie en op het gebied van veiligheid. Uniek door de samenstelling van de verschillende diensten, waarbij alle varianten tot de mogelijkheden behoren. Uniek door de subtiele aanpak: betrokken en adequaat, onopvallend maar uiterst effectief. En uniek door de combinatie van ervaring, inzicht en professionaliteit, die maakt dat wij elke uitdaging op ons vakgebied aan kunnen.