Beeld, Geluid, Kerktv

Ruim 1.360 kerken vertrouwen op kerkdienstgemist.nl voor kerkradio en kerk TV. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw kerk.

Iedere kerk is uniek maar gemeenschappelijk is dat de boodschap over moet komen. In het ene geval gaat het dan om het gesproken woord en de live versterking daarvan. In het andere geval betreft het de ringleiding, beamer presentatie, opname en online uitzending en in weer andere gevallen betreft het versterking van een muziekgroep, beeldweergave, videoregistratie en het online streamen van kerkdiensten. Onze specialisten op het gebied van kerken hebben ruim ervaring en spelen zelf diverse instrumenten waaronder kerkorgel en piano. Door zowel hun werkervaring als ervaring als medewerker in kerkdiensten kennen zij de praktijk als geen ander. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om uw functionele wensen te begrijpen en deze in een technisch ontwerp te vertalen. Een voorstel van PTH Groep is dus nooit zomaar een technische offerte maar heeft een technische en inhoudelijke achtergrond. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het papieren voorstel ook daadwerkelijk het resultaat zal opleveren zoals u dat voor ogen (of oren) heeft.

Relisound is al jaren actief in de markt van geluid en beeld voor kerken. Elke kerkgemeenschap heeft zijn eigen wensen op gebied van geluid daarom levert Relisound maatwerk. Naast kerken zijn ook een heel aantal bedrijven en instellingen door ons van audio en video apparatuur voorzien.

Schaap Sound: als het nauw luistert… Schaapsound is uw leverancier voor professionele geluidsapparatuur, grootbeeldprojectie en videotoepassingen. Van advies tot en met installatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze klanten bedienen wij door heel Nederland vanuit Ridderkerk, Zwolle en sinds kort ook Roermond. Schaapsound is specialist in kerkgeluidsinstallaties, presentatie apparatuur, (live) video, streaming audio- en video via internet, geluidssystemen voor slechthorenden en oplossingen om (bouwkundige) akoestiek te beheersen.

Kerktelefoon, kerkradio, kerkTV, kerktelevisie en kerkomroep; allemaal uitdrukkingen om aan te geven dat een gemeentelid / parochiaan de dienst of viering van zijn / haar eigen kerk kan meebeleven. Zowel in geluid als beeld. sIKN is in 2001 gestart met de ontwikkeling van Internet-technologie voor kerktelefoon in Nederland en is de marktleider op het gebied van kerkomroep. Meer dan 1.000 kerken maken gebruik van de diensten van sIKN om gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst of viering van de eigen kerk te meebeleven. Sinds december 2009 kan sIKN voor de kerken ook de beelden vanuit de kerk uitzenden zodat de gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst niet alleen kunnen horen maar ook zien.

Van Oud Gereformeerde Gemeente tot PKN, van Christelijk Gereformeerd tot Rooms Katholiek, van Baptisten Gemeente tot Hersteld Hervormd, vrijwel alle kerkgenootschappen in Nederland maken gebruik van Kerkradio, Kerktelefoon en KerkTV oplossingen van Streamit. Uw vraag is ons beginpunt. Wilt u een voorziening om mee te kijken of luisteren voor ouderen, zieken of gemeenteleden die tijdelijk in het buitenland verblijven? Een oplossing voor een verzorgingshuis of seniorenwoning? Wij zijn ervan overtuigd dat wij, waar nodig met ondersteuning van onze dealers, een passende oplossing kunnen bieden.

Importeur van beeld-, geluids- en lichtapparatuur.