Beeld, Geluid, Kerktv

Iedere gebruiker stelt andere eisen aan geluidsversterking. Twee dingen hebben ze gemeen, en dat is de vraag naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Daar voegen we als derde graag gebruiksvriendelijkheid aan toe. Backstage AV bewijst zich iedere keer opnieuw als het gaat om advies en realisatie. Van winkel tot boardroom, van restaurant tot klaslokaal, van kantoorpand tot kerkzaal. Backstage AV realiseert maatwerk dat hoorbaar het verschil maakt.

Datavideo levert o.a. een zeer kosteneffectieve PTZ camera, de PTC-140. Met deze camera kunnen kerken IP video en camera control over een LAN netwerk distribueren. De camera is compatibel met alle software die NDI|HX ondersteunt.

Kijk op onze website voor verkooppunten.

Ruim 1.360 kerken vertrouwen op kerkdienstgemist.nl voor kerkradio en kerk TV. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw kerk.

RDJ AV verhuurt, levert, installeert en onderhoudt audiovisuele installaties sinds 1998. Voor kerken hebben wij speciale adviestrajecten en cursussen voor kerktechnici. We weten hoe belangrijk het is dat de techniek altijd naar behoren werkt. Wij zetten ons in voor slimme oplossingen. Dat wil zeggen: degelijk, betrouwbaar, flexibel en vooral: eenvoudig te bedienen.

Relisound is al jaren actief in de markt van geluid en beeld voor kerken. Elke kerkgemeenschap heeft zijn eigen wensen op gebied van geluid daarom levert Relisound maatwerk. Naast kerken zijn ook een heel aantal bedrijven en instellingen door ons van audio en video apparatuur voorzien.

Rients Faber is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in het adviseren en installeren van professionele licht-, geluid- en beeldinstallaties.

Roland is producent van apparatuur voor het live streamen van uw kerkdienst. De techniek van Roland levert superieure prestaties voor al uw wensen met betrekking tot het schakelen tussen en mixen van beeld en geluidweergave. Met vooraf geprogrammeerde instellingen is de apparatuur te bedienen door één persoon.

De live streaming oplossingen van Roland zijn verkrijgbaar via diverse ervaren installateurs.

Schaap Sound: als het nauw luistert… Schaapsound is uw leverancier voor professionele geluidsapparatuur, grootbeeldprojectie en videotoepassingen. Van advies tot en met installatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze klanten bedienen wij door heel Nederland vanuit Ridderkerk, Zwolle en sinds kort ook Roermond. Schaapsound is specialist in kerkgeluidsinstallaties, presentatie apparatuur, (live) video, streaming audio- en video via internet, geluidssystemen voor slechthorenden en oplossingen om (bouwkundige) akoestiek te beheersen.

SIAP heeft speciaal voor kerken met te weinig nagalm, d.w.z. die “te droog” klinken, een integrale akoestiek oplossing ontwikkeld. Deze oplossing biedt tegelijkertijd een rijke akoestiek voor orgel, koor en samenzang én een goede spraakverstaanbaarheid. Naar gelang de aard van het geluid (muziek, spraak) past de klank zich automatisch aan: zelfregelende akoestiek. Het orgel, het koor, de muziekinstrumenten maar ook de sprekers en de samenzang krijgen de fijne (akoestische) beleving die een kerkbezoek zo extra waardevol maken. De kerkdienst wordt nóg meer een gezamenlijke integrale beleving.

Kerktelefoon, kerkradio, kerkTV, kerktelevisie en kerkomroep; allemaal uitdrukkingen om aan te geven dat een gemeentelid / parochiaan de dienst of viering van zijn / haar eigen kerk kan meebeleven. Zowel in geluid als beeld. sIKN is in 2001 gestart met de ontwikkeling van Internet-technologie voor kerktelefoon in Nederland en is de marktleider op het gebied van kerkomroep. Meer dan 1.000 kerken maken gebruik van de diensten van sIKN om gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst of viering van de eigen kerk te meebeleven. Sinds december 2009 kan sIKN voor de kerken ook de beelden vanuit de kerk uitzenden zodat de gemeenteleden / parochianen vanuit huis de dienst niet alleen kunnen horen maar ook zien.

Van Oud Gereformeerde Gemeente tot PKN, van Christelijk Gereformeerd tot Rooms Katholiek, van Baptisten Gemeente tot Hersteld Hervormd, vrijwel alle kerkgenootschappen in Nederland maken gebruik van Kerkradio, Kerktelefoon en KerkTV oplossingen van Streamit. Uw vraag is ons beginpunt. Wilt u een voorziening om mee te kijken of luisteren voor ouderen, zieken of gemeenteleden die tijdelijk in het buitenland verblijven? Een oplossing voor een verzorgingshuis of seniorenwoning? Wij zijn ervan overtuigd dat wij, waar nodig met ondersteuning van onze dealers, een passende oplossing kunnen bieden.

Een optimale beleving in de kerk? Dat gaat hand in hand met een uitstekende beeld- en geluidservaring. Wij helpen u graag op weg. Begin 2019 is het team van geluidsspecialisten en engineers onder de vlag van Wesotronic AV Solutions actief in de markt.

Het loskoppelen van de professionele geluidstak van Wesotronic biedt ruimere en flexibelere mogelijkheden om nóg verder met onze klanten mee te denken. Hierdoor is een ongeëvenaarde flexibiliteit en focus op geluid en beeld in de kerken komen te liggen, waardoor we beter kunnen innoveren.