Backstage AV organiseert themadagen

Ook dit najaar organiseert Backstage AV op diverse plekken in Nederland haar jaarlijkse audiovisuele themadagen voor kerken.

“Omdat de Kerkenbeurs dit jaar niet kan plaatsvinden, willen wij graag een alternatief bieden voor kerken die een hulpvraag hebben op audiovisueel gebied. Bovendien is ons 10-jarig jubileum is een mooie gelegenheid om nader kennis te laten maken met de mensen achter de schermen van Backstage AV”, aldus eigenaar Richard Bredewold.

“In heel Nederland zijn we dagelijks actief met de realisatie van audiovisuele installaties in kerken, zoals beeld, licht- en geluidsinstallaties en KerkTV.
Tijdens onze themadagen voor kerken willen we de bezoekers inspireren met audiovisuele ideeën, praten we bij over actuele ontwikkelingen in kerken en zullen diverse producten en systemen worden gedemonstreerd. Bovendien is het een leuke manier om een deel van onze klanten weer te ontmoeten. We willen zo ook graag laten zien dat Backstage AV een meerwaarde kan bieden voor elke kerkelijke gemeente en voor elk type kerkgebouw.
De themadagen zijn interessant voor iedereen die betrokken is bij audiovisuele installaties in kerken: kosters, kerkrentmeesters, leden van het beam- of geluidsteam.”

Zaterdag 9 oktober 2021 – Koningkerk te Haarlem
Zaterdag 30 oktober 2021 – De Fontein Drachten
Zaterdag 13 november 2021 – Kruiskerk te Arnhem

Alle dagen beginnen om 9:30 uur en duren tot ongeveer 13:30 uur. Deelname is gratis, voor de lunch wordt gezorgd, opgave is verplicht. Vanwege de coronamaatregelen is er een maximum aantal deelnemers.

Informatie en aanmelden: www.backstageav.nl/themadagen-kerken